Opsione

Logistic - About

Për Ne

Cablle Call është operator lider lokal me portofolio innovative të shërbimeve për amvisëri dhe afarist që përfshin television kabllor, telefoni fikse dhe internet . Shërbimet e Cable Call mund ti merrni në Kërçovë , Strugë dhe Dibër.

logo

Ofertat tona janë të përshtatura sipas nevojave të klientëve

Ofrojmë zgjedhje të madhe të TV paktave , internet dhe shërbime të kombinuara në paketa, gjithmonë me çmime konkurente për Ju. Me TV paketat keni qasje deri te kanalet më të ndjekura nga vendi dhe të huaja me çmime shumë të lira. Për të gjithë adhuruesit e sportit, dashamirët e filmit dhe TV serialeve ofrojmë ekstra paketa me TV kanalet më të ndjekura për sport dhe film. Cable Call ofron dhe internet të shpejtë dhe stabil me super çmime. Zgjidhni një nga paketat tona të internetit dhe shfrytezoni atë pa kufi me shpejtësi deri ne 40/4 mbps! Për klientët të cilët dëshirojnë të kenë shërbime televizioni , interneti dhe telefoni në një parapagesë, mund të shfrytëzojne një nga paketat tona të kombinuara.

Në shërbim 24 orë / 7 ditë në javë

Njihemi për nga shërbimi I shpejtë dhe me kualitet. Ekipi ynë për mirëmbajtje teknike në mënyrë aktive kujdeset që klientët tanë të kenë shërbim korrekt dhe janë në dispozicion 24 orë / 7 ditë në javë. Nëse u duhemi, gjithmonë jemi aty per Ju. Do të na gjeni në zyrat tona në Qytetin tuaj ose në teren, ku shumë lehtë do ti vëreni uniformat tona të dallueshme.QENDRA PËR PAGESË DHE KONTAKT

MBESHTETJE TEKNIKE

08:00 – 20:00 h. /çdo ditë E-mail: [email protected]

QENDRA E KONTAKTIT KICHEVO

ДТС Кабле Калл ДООЕЛ Кичево Адреса: Ул. Бул. Ослободување бр. 60 – Лок./4 Кичево Телефон: 045/221-133 045/610-000 Мобилен: 078/410-393

QENDRA E KONTAKTIT STRUGA 1

Адреса: ЈНА бр.К1 Струга Телефон: 046/550-111 Мобилен: 071/222-028

QENDRA E KONTAKTIT STRUGA 2

Адреса: Ул. Пролетерски Бригади бр.3 гр.стара-пожар/дуќ бр.14 Струга Телефон: 071/214-286

QENDRA E KONTAKTIT STRUGA 3

Адреса: Населено место без уличен систем бр.14 Вевчани, Струга Телефон: 046/701-050 Мобилен: 078/220-219

QENDRA E KONTAKTIT DEBAR

Адреса: Булевар Илирида бб Дебар Телефон: 070/347-435

SPONSORSHT
TONA

Gjithmonë tek klientët tanë me mbështetjen maksimale

Cable Call
Kick box

Cable Call

Sponsor i klubit të kikboksit "Bushido" nga Struga, një përfaqësues fitoi vendin e dytë në Kampionatin Ballkanik të Kikboksit në 2007 në Burgas, Bullgari.

Më shumë
Cable Call
Sponsorizime sportive

Cable Call

Sponsorë të ngjarjeve sportive dhe kulturore, ne do të sigurojmë përmbajtje shtesë për këtë seksion. BETE, HANDBOLL, KARATE, BALET, BIKT KICK

Më shumë
Cable Call
Sponsor i Jersey Football

Cable Call

Ekipi i futbollit me fanellat dhe rrobat tona sportive

Më shumë

Partnerët Tanë

Rekomandimet

Rekomandimet tuaja janë të rëndësishme që ne të përmirësohemi

alt
Ostin Paterson, CEO of Airgsberg
Комент тука...
alt
Anna Jonson, CEO
Комент тука...
alt
Lia Mit, Art Director
Комент тука...
alt
Mike Paterson, Web Developer
Комент тука...

    Galeri

    Cable Call - Përfitimi i juaj