Opsione

Logistic - Contact

Çmimet Tona & Karakteristikat

Ofertat më të lira dhe më të mira për television dhe internet

Paketa 850
den 850 / muaj
 • Televizion digjital dhe internet
 • 135 TV kanale
 • Internet me shpejtësi 15/3 mbps
 • Kohëzgjatja e kontratës 12 muaj
 • Pagesa mujore 850 den ( me TVSH te llogaritur)
 • Garancion per aparature digjitale TV 1000 den
Paketa 1000
den 1000 / muaj
 • Televizion digjital dhe internet
 • Deri në 154 TV kanale
 • Zgjedhje për paketë plotësuese( sport/tring)
 • Internet me shpejtësi deri në 30/4 mbps
 • Kohëzgjatja e kontratës 12 muaj
 • Parapagesa mujore 1000 den( me TVSH te llogaritur)
 • Garancion per aparature digjitale TV 1000 den
Paketa 1150
den 1150 / muaj
 • Televizion digjital dhe internet
 • Gjithsej 167 TV kanale me sport & tring
 • Internet me shpejtësi deri në 30/4 mbps
 • Kohëzgjatja e kontratës 12 muaj
 • Parapagesa mujore 1150 den( me TVSH te llogaritur)
 • Garancion per aparature digjitale TV 1000 den