Опции

Logistic - Contact

Контактирајте не

Контакт ЦентриАдреса: ЈНА бр.К1 Струга
Телефон: 046/550-111
Мобилен: 071/222-028

Адреса: Ул. Пролетерски Бригади бр.3 гр.стара-пожар/дуќ бр.14 Струга
Телефон: 071/214-286

Адреса: Населено место без уличен систем бр.14 Вевчани, Струга
Телефон: 046/701-050
Мобилен: 078/220-219

Адреса: Булевар Илирида бб Дебар Телефон: 070/347-435

Адреса: Ул. Бул. Ослободување бр. 60 – Лок./4 Кичево
Телефон: 045/221-133 / 045/610-000
Мобилен: 078/410-393