Opsione

Logistic - Contact

Çmimet Tona & Karakteristikat

Ofertat më të lira dhe më të mira në internet

Paketa 500
den 500 / muaj
 • Shfrytëzimi i pakufizuar i internetit
 • Shpejtësia (upload/download) 8/2 mbps
 • Parapagesa mujore 500 den (me TVSH të llogaritur)
 • Pagesë e njëherëshme për aparaturën
 • Pagesë e njëherëshme për lidhje
Paketa 800
den 800 / muaj
 • Shfrytëzimi i pakufizuar i internetit
 • Shpejtësia (upload/download) 20/3 mbps
 • Parapagesa mujore 800 den (me TVSH të llogaritur)
 • Pagesë e njëherëshme për aparaturën
 • Pagesë e njëherëshme për lidhje
Paketa 1200
den 1200 / muaj
 • Shfrytëzimi i pakufizuar i internetit
 • Shpejtësia (upload/download) 40/4 mbps
 • Parapagesa mujore 1200 den (me TVSH të llogaritur)
 • Pagesë e njëherëshme për aparaturën
 • Pagesë e njëherëshme për lidhje