Opsione

Logistic Services

Shërbimet

alt

Kombo Paketa

Televizion dhe Internet i pakufizuar

Më shumëKlikonMë shumë
alt

ТV Paketa

Televizion

Më shumëKlikonMë shumë
alt

Internet Paketa

Internet i pakufizuar

Më shumëKlikonMë shumë

Internet

Interneti më i qëndrueshëm dhe i pakufizuar

Televizion

Një numër i madh i kanaleve televizive

Mbështetje

Mbështetje profesionale 24/7

Promovime

Jini të informuar për promovimet tona