Opsione

Logistic - Contact

Çmimet Tona & Karakteristikat

Ofertat më të lira dhe më të mira televizive

Paketa 450
den 450 / muaj
 • Televizion analog
 • 54 analog/135 TV kanale digjitale
 • Parapagesa mujore 450 den (me TVSH të llogaritur) ose
 • Parapagesa vjetore 4500 den (me TVSH të llorgaritur)
 • Pagesë e njëherëshme për aparaturën
 • Pagesë e njëherëshme për lidhje
Paketa 650
den 650 / muaj
 • Televizioni digjital
 • Deri 154 TV kanale
 • Zgjedhje për paketë plotësuese (sport / tring)
 • Kohëzgjatja e kontratës 12 muaj
 • Parapagesa mujore 650 den ( me TVSH të llogaritur
 • Garancion për aparaturën digjitale TV 1000 den