Опции
Струга 1
046/550-111
071/222-028
Струга 2
071/214-286
Пр. Бригади 3
Вевчани
046/701-050
078/220-219
Дебар
070/347-435
Булевар Илирида бб
Кичево
045/221-133
078/410-393

Logistic - About

ЗА НАС

Cable Call е водечки локален оператор со иновативно портфолио на услуги за приватни и деловни корисници што вклучува кабловска телевизија, фиксна телефонија и интернет. Услугите на Cable Call се достапни во Кичево, Струга и Дебар.

logo

Нашите понуди се прилагодени на вашите потреби

Нудиме голем избор на ТВ пакети, интернет и комбиниран пакет услуги, секогаш достапни по конкурентни цени. Со ТВ пакетите имате неограничен пристап до најгледаните домашни и странски ТВ канали по супер ниски цени. За сите спортски фанови и љубители на филм и ТВ сериите нудиме екстра пакети со најпопуларните спортски и филмски ТВ канали. Cable Call нуди брз и стабилен интернет по супер цени. Изберете еден од нашите интернет пакети и сурфајте неограничено со брзина до 40/4 mbps! Корисниците кои сакаат дигитална телевизија, интернет и телефонија на една претплата, може да активираат еден од нашите комбинирани пакети.

Достапни 24 часа / 7 дена во неделата

Познати сме по нашата брза и квалитена услуга. Нашиот тим за техничка поддршка активно се грижи сите наши корисници да имаат беспрекорна услуга и Ви е достапен 24 часа/7 дена во неделата. Ако Ви требаме, секогаш сме тука за Вас. Ќе не најдете во нашите канцеларии во Вашиот град или пак на терен, каде лесно ќе не забележите по нашите добро препознатливи униформи.НАПЛАТНИ И КОНТАКТ ЦЕНТРИ

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

08:00 – 20:00 ч. /секој ден E-mail: cable_call@yahoo.com

КОНТАКТ ЦЕНТАР КИЧЕВО

ДТС Кабле Калл ДООЕЛ Кичево Адреса: Ул. Бул. Ослободување бр. 60 – Лок./4 Телефон: 045/221-133 045/610-000 Мобилен: 078/410-393

КОНТАКТ ЦЕНТАР СТРУГА 1

Адреса: ЈНА бр.К1 Струга Телефон: 046/550-111 Мобилен: 071/222-028

КОНТАКТ ЦЕНТАР СТРУГА 2

Адреса: Ул. Пролетерски Бригади бр.3 гр.стара-пожар/дуќ бр.14 Струга Телефон: 071/214-286

КОНТАКТ ЦЕНТАР СТРУГА 3

Адреса: Населено место без уличен систем бр.14 Вевчани, Струга Телефон: 046/701-050 Мобилен: 078/220-219

КОНТАКТ ЦЕНТАР ДЕБАР

Адреса: Булевар Илирида бб Дебар Телефон: 070/347-435

НАШИ
СПОНЗОРСТВА

Секогаш до нашите корисници со максимална поддршка

Cable Call
Кик Бокс

Cable Call

Спонзор на кик бокс клубот "Bushido" од Струга циј претставник освои второ место на балканското првенство во кик бокс во 2007 година Бургас, Бугарија.

Повеќе
Cable Call
Спортски Спонзорства

Cable Call

Спонзори на спортски и културни настани, ќе обезбедиме дополнително содржина за овој дел. ЛОЖАНИ, РАКОМЕТ, КАРАТЕ, БАЛЕТ, КИК БОКС

Повеќе
Cable Call
Фудбалски Дрес Спонзор

Cable Call

Екипа фудбалска со наши дресови и тренерки

Повеќе

Наши Партнери

Галерија

Cable Call - Ваш Бенефит