Опции
Струга 1
046/550-111
071/222-028
Струга 2
071/214-286
Пр. Бригади 3
Вевчани
046/701-050
078/220-219
Дебар
070/347-435
Булевар Илирида бб
Кичево
045/221-133
078/410-393

Logistic Services

Услуги

alt

Комбо Пакети

Неограничен Интернет и Телевизија

ПовеќеКликниПовеќе
alt

ТВ Пакети

Телевизија

ПовеќеКликниПовеќе
alt

Интернет пакети

Неограничен Интернет

ПовеќеКликниПовеќе
alt

Оптички пакети

Неограничен Интернет

ПовеќеКликниПовеќе

Интернет

Најстабилен и неограничен интернет

Телевизија

Голем број на ТВ канали

Поддршка

Професионална поддршка 24/7

Промоции

Бидете информирани за нашите промоции