Опции
Струга 1
046/550-111
071/222-028
Струга 2
071/214-286
Пр. Бригади 3
Вевчани
046/701-050
078/220-219
Дебар
070/347-435
Булевар Илирида бб
Кичево
045/221-133
078/410-393

Logistic - News

alt

Кабле Калл
спонзор на ракометен турнир

alt

44-от меѓународен турнир во ракомет
Струга 2016

alt

Кабле Калл
Спoнзор на кик бокс клубот "Bushido" - Струга

alt

Кабле Калл
Светско првенство во карате 2009 година во Marina de Carrera, Италија

alt

Кабле Калл
Спонзор на карате клуб "Budo" - Струга 2009

alt

Кабле Калл
Спонзор на карате клуб "Budo" - Струга 2010

alt

Кабле Калл
Спонзор на ММА спектакал во Струга на 4 септември: Лазаревски-Трајковски

Cable Call - Ваш Бенефит