Опции
Струга 1
046/550-111
071/222-028
Струга 2
071/214-286
Пр. Бригади 3
Вевчани
046/701-050
078/220-219
Дебар
070/347-435
Булевар Илирида бб
Кичево
045/221-133
078/410-393

CableCall

CableCall - Ваш Бенефит

CABLE CALL

Интернет, Кабловска Телевизија, Фиксна и Мобилна Телефонија

Cable Call ви ги нуди најповолните кабловски и интернет услуги во регионов.
За повеќе информации обратете се на еден од нашите контакт центри или веднаш закажете термин за инсталација. Пополнете ги вашите информации и ние ќе ве контактираме за понатамошните чекори.

alt

ЗАКАЖЕТЕ ИНСТАЛАЦИЈА

alt

Услуги

alt

Комбо Пакети

Неограничен Интернет и Телевизија

ПовеќеКликниПовеќе
alt

ТВ Пакети

Телевизија

ПовеќеКликниПовеќе
alt

Интернет пакети

Неограничен Интернет

ПовеќеКликниПовеќе

CableCall


Нудиме квалитет, стабилност и брзина

НарачајСегаНарачај

Телевизија

Најдобрите ТВ канали на сите ваши приемници

Интернет

Најбрзиот интернет без ограничувања

Квалитет

Најквалитетна опрема за вашите уреди

Инсталација

Брза инсталација и квалитетна поддршка во секое време

Информации

Контакт центри кои служат за вас 24/7

Техничка поддршка

Професионална поддршка за нашите услуги

Новости

Бидете информирани за нашите активности и промоции

alt

Cable Call Спонзор на 44-от Меѓународен турнир во ракомет
"Струга 2016"

alt

Започнува 44-от Меѓународен ракометен турнир
Струга 2016